FLOURISH – ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

12.06.2023

Η τελευταία διακρατική μας συνάντηση έφτασε!

Τον Μάιο του 2023, οι εταίροι του FLOURISH CENTERS συναντήθηκαν στην Ποτέντσα (Ιταλία), με οικοδεσπότη τον οργανισμό EXEO LAB, εταίρο του έργου.

 

Αυτή η τελευταία συνάντηση ήταν κρίσιμη για τους στόχους του έργου, καθώς αποτιμήθηκαν οι τελευταίες δραστηριότητες που έπρεπε να γίνουν για το έργο και κυρίως τα επόμενα βήματα όσον αφορά τη βιωσιμότητα του έργου.

 

Υπήρξε ευκαιρία να συζητηθούν τα τοπικά εργαστήρια, ειδικά εκείνα που πλησιάζουν στην ολοκλήρωση τους. Όλοι οι εταίροι εξέφρασαν θετικά συναισθήματα σχετικά με την επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, η οποία προέβλεπε την προσέγγιση διαφορετικών γενεών μέσω ενός στοιχείου της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

 

Τα εργαστήρια έφεραν σε επαφή 8 ηλικιωμένους και 8 νέους για να ανταλλάξουν πληροφορίες και να μοιραστούν εμπειρίες σχετικά με το επιλεγμένο στοιχείο της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιπλέον, στόχος ήταν η δημιουργία βίντεο για την τελική φάση του έργου: η ψηφιακή έκθεση!

 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης, παρουσιάστηκε η BETA έκδοση της ψηφιακής έκθεσης! Ένα προϊόν με μεγάλη απήχηση και διαρκή αποτελέσματα.

 

Με την ευκαιρία, η EXEO LAB, διοργάνωσε την ενημερωτική της εκδήλωση υπό την αιγίδα του δήμου της Potenza με την παρουσία περισσότερων από 45 ατόμων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου και το συνοπτικό βίντεο για την παρέλαση των Τούρκων, στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς που επέλεξε η ιταλική ομάδα. 

 

Μείνετε συντονισμένοι και επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube!

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-FR01-KA220-ADU-000035344

Copyright © 2022 FLOURISH. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive

Μετάβαση στο περιεχόμενο