FLOURISH- 2Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

28.06.2022

Μετά από αρκετούς μήνες εργασίας για το έργο FLOURISH CENTERS, η κοινοπραξία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά από κοντά στις 22 και 23 Ιουνίου 2022 στην Κύπρο, με οικοδεσπότη τον Κύπριο εταίρο μας, Synthesis Center.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εταίροι μπόρεσαν να συζητήσουν τα επιτεύγματα των τελευταίων μηνών κυρίως σχετικά με την πρόοδο του πρώτου παραδοτέου του έργου. Κάθε εταίρος ανέπτυξε μία εκπαιδευτική ενότητα που θα χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης και απευθύνεται σε ενήλικες (ηλικιωμένους και νέους) και εκπαιδευτές ενηλίκων για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους γύρω από τη διαγενεακή επικοινωνία και μάθηση και τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά.

Σιγά-σιγά, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, την οποία θα δοκιμάσουμε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Σεπτέμβριο του 2022.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, η Synthesis παρουσίασε το σχέδιο δράσης του δεύτερου παραδοτέου του έργου, τα εργαστήρια μεταξύ ηλικιωμένων και νέων που θα βοηθήσουν στη δημιουργία υλικού πολυμέσων για την πολιτιστική κληρονομιά.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε επίσης ευκαιρία για τους εταίρους να συζητήσουν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διάδοση του έργου και, τέλος, να καθορίσουν το γενικό σχέδιο δράσης του έργου για τους επόμενους μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μείνετε συντονισμένοι για την παρουσίαση των εκπαιδευτικών ενοτήτων!

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-FR01-KA220-ADU-000035344

Copyright © 2022 FLOURISH. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive

Μετάβαση στο περιεχόμενο